Перший півфінал Євробачення-2022: трансляція онлайн

Цьогоріч пісенний конкурс відбувається у місті Турин, Італія
Головне
Перший півфінал Євробачення-2022: трансляція онлайн
Євробачення-2022
10 Травня 2022, 21:55
читать на русском

10 травня о 22:00 у Турині (Італія) проходить перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2022". За путівку до фіналу змагатимуться представники від України - гурт Kalush Orchestra з піснею "Стефанія".

Минулого року перемогу здобув гурт з Італії Måneskin з піснею Zitti E Buoni. Місце проведення – арена PalaOlimpico.

Гурт Kalush Orchestra, який представляє Україну, вийде на сцену під номером "6" з композицію Stefania. Всього сьогодні буде 17 учасників.

Вести "Євробачення-2022" доручили трьом знаменитостям - це відома італійська співачка Лаура Паузіні, ведучий Алессандро Каттелан, і відомий британський співак Mika.

Як проголосувати за свого фаворита

Якщо ви перебуваєте за кордоном і хочете проголосувати за свого улюбленого учасника, потрібно надіслати порядковий номер свого фаворита з номера мобільного оператора країни, у якій ви перебуваєте.

Сьогодні свої голоси можуть віддавати лише країни-учасники, а також Франція та Італія.

Виступ гурту Kalush Orchestra відбудеться першому півфіналі. Вони виступають під номер 6. Для голосування потрібно буде надсилати sms-повідомлення на номер 7576 із номером учасника, за якого голосуєте.

Як підтримати Kalush Orchestra на Євробаченні 2022 тим, хто виїхав за межі України:

  • скористатись європейською сім картою;
  •  під час прямого ефіру з’явиться інформація, коли можна буде надсилати sms-повідомлення на номер 7576 з цифрою 6 за Kalush Orchestra (можна надіслати до 20 смс з одного номера телефону);
  • попросити знайомих та друзів в Європі проголосувати за Kalush Orchestra.

ВАЖЛИВО! Голоси, надіслані за них з українських номерів – враховуватися не будуть. Українці зможуть голосувати за всіх учасників конкурсу, крім представників нашої країни.

Де дивитися трансляцію "Євробачення-2022":

Телебачення:

Телеканал UA: КУЛЬТУРА о 22:00.

Радіо:

  • На хвилях радіо "Промінь" (офіційний радіотранслятор Євробачення-2022).
  • На хвилях другого каналу "Суспільного радіо" (тут транслюватимуть обидва півфінали 10 та 12 травня, й фінал конкурсу, який відбудеться 14 травня).

Діджитал-платформи:

Фейсбук-сторінка Євробачення;
Сайт "Суспільне Культура";
Сайт "Суспільне Євробачення".

YouTube:

На каналі "Євробачення Україна".

Нагадаємо, 66-й пісенний конкурс пройде в травні в італійському Турині. Традиційно його розділять на три конкурсні дні: два півфінали і Гранд фінал (10, 12, 14 травня).

Читайте також

1