Під час "рефрендуму" на Луганщині чоловіки отримують повістки - Гайдай

Також людям видають паспорти РФ
Під час "рефрендуму" на Луганщині чоловіки отримують повістки - Гайдай
Псевдореферендум
24 Вересня 2022, 23:17
читать на русском

У Луганські області під час фейкового "референдуму" людям видають паспорти РФ, а чоловікам – повістки. Тому так зване "голосування" більше націлене на мобілізацію.

Про це розповів очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в етері телеканалу FreeДОМ.

Це більше схоже на якесь соцопитування, щоправда, опитування – під дулами автоматів. Бо коли до вас у квартиру ломляться якісь люди, якщо ти не відчиняєш, загрожують виламати двері. Відкриваєш, заходять і дають картонку: "Ви за нею сховайтеся і поставте галочку". А позаду стоять озброєні люди. Ставиш "проти", тебе записують у якийсь блокнотик. Ставиш галочку "за" – "Вітаємо!". Вам ще видають і паспорт. А якщо ви чоловік, то за паспортом слідує ще й повістка, - розповів він.

За словами Гайдая, псевдоголосування більше націлене на мобілізацію. До того ж міста закрили на в'їзд та виїзд. При цьому працівникам бюджетних організацій погрожують звільненням у разі неявки на "референдум".

Нагадаємо, що Сполучені Штати Америки вже мають дані про те, якими будуть результати "референдумів" щодо приєднання до складу РФ на окупованих територіях України.