Під час війни деякі нардепи пересіли на нові елітні автівки - Bihus.Info

Автомобілі, якими користуються парламентарі, коштують від 50 тисяч доларів і вище
Важливо
Під час війни деякі нардепи пересіли на нові елітні автівки - Bihus.Info
Верховна Рада Фото: https://t.me/verkhovnaradaukrainy/5616
16 Серпня 2022, 10:47
читать на русском

Попри повномасштабну війну РФ проти України, деякі народні депутати пересіли на новій елітні автомобілі, записані на родичів.

Про це йдеться у розслідуванні Bihus.Info.

Андрій Мотовиловець

Заступник голови фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Андрій Мотовиловець після повномасштабного російського вторгнення почав користуватися новою Audi Q7.

Audi Q7 / Фото: bihus.info

Йдеться про нову модель Audi. Журналісти з'ясували, що авто, яким користується Мотовиловець, оформлене у травні 2022-го року. Подібні автівки наразі коштують від 80 тисяч доларів і вище.

Сам Мотовиловець розповів Bihus.Info, це машина його брата і він надав її нардепу у користування до вересня.

Коментар Мотовиловця / Фото: bihus.info

Артем Дмитрук 

Крім цього, на новій Audi А8 до урядового кварталу приїхав ще один нардеп, колишній "слуга народу", а зараз член депутатської групи "Відновлення України" Артем Дмитрук. 

Фото: bihus.info

На машині – традиційні номерні знаки, які використовує Дмитрук. Журналісти Bihus.Info припускають, що ця Audi оформлена на нього особисто.

Ольга Василевська-Смаглюк

Новим авто також почала користуватись нардепка від "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк. Це Jaguar, модель 2018-го року. На вторинному ринку таке авто коштує від 50 тисяч доларів.

Авто записане на брата нардепки і придбане ним ще у 2021-му році. Проте після початку повномасштабної війни ним користується саме Василевська-Смаглюк.

Фото: bihus.info

Нагадаємо, що 14 серпня народний депутат від "Слуги народу" Олексій Красов потрапив у ДТП біля села Броники Житомирської області. Його авто "летіло" зі швидкістю близько 200 км/годину.

Читайте також

1