Під "Феофанією" мітингувальники вимагають реформ від Зеленського - фото

Активісти запалили фаєри
Важливо
Під "Феофанією" мітингувальники вимагають реформ від Зеленського - фото
Мітинг під Феофанією фото: РБК-Україна)
21 Листопада 2020, 18:00
читать на русском

Сьогодні, 21 листопада, у річницю Революції гідності пройшла акція протесту під лікарнею "Феофанія", в якій проходить лікування від коронавірусної хвороби президента Володимира Зеленського.

Про це повідомляє Укрінформ.

Мітингувальники, серед яких і ексміністр інфраструктури Володимир Омелян, прибули до лікарні у складі автопробігу. Вони зібралися біля прохідної лікарні. Серед організаторів акції — громадське об’єднання "Рух опору капітуляції", - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Кілька десятків активістів спочатку зібралися в центрі Києва. В акції взяли участь представники "Свободи", "Національного корпусу", "Руху опору капітуляції" та ветерани війни на Донбасі. Потім вони рушили автопробігом до "Феофанії", де  активісти вже запалили фаєри, передає РБК-Україна.

Учасники акції вимагали реформувати СБУ, завершити судову реформу, а також повернути повноваження антикорупційним органам, які були визнані неконституційними в Конституційному суді. Також вимагали звільнити фігурантів справи про вбивство Павла Шеремета та відкликати український план дій щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Нагадаємо, що сьогодні в Україні відзначається День Гідності та Свободи. На алеї Героїв Небесної Сотні у Києві відбувся молебень, на якому зібрались десятки людей.

1