Під Харковом зруйновано екопарк: хижаків можуть приспати (відео)

Тварин спробують евакуювати до Полтавської області
Під Харковом зруйновано екопарк: хижаків можуть приспати (відео)
Лев
5 Квітня 2022, 14:16
читать на русском

Внаслідок масованих обстрілів окупаційних військ по Харкову зруйновано екопарк. Великих хижаків, які знаходилися у парку можуть приспати через їхню загрозу для жителів.

Про це повідомив власник екопарку Олександр Фельдман.

За його словами, протягом останніх днів екопарк зазнав масованих обстрілів, тому можна говорити про те, що його фактично вже немає.

Найбільша проблема - це великі хижаки. Їхні вольєри поки що дивом зберігають цілісність, але ще один обстріл - і леви, тигри, ведмеді, що збожеволіли від страху, можуть опинитися на волі і піти в бік Харкова або до прилегих селищ. Ми цього допустити не можемо, - повідомив Фельдман.

Він зазначив, що вирішення проблеми на сьогодні немає. Фахівці екопарку розглядають можливість обладнати для тварин тимчасове житло в Чутовому Полтавської області. "Якщо цього не вийде, то єдиний варіант, що залишається у нас, - це присипляння хижаків", - зазначив власник парку.

Інших тварин, які залишаються на території екопарку, також слід терміново евакуювати.

Нагадаємо, вогневий удар на Миколаїв приніс снаряди не тільки на житлові будинки, але й у місцевий зоосад. Бомби прилетіли до вольєрів тигриць і білих ведмедів.

Читайте також

1