Підліток у Чернігівській області загинув, коли робив селфі

Хлопця на даху потяга вдарило струмом
Підліток у Чернігівській області загинув, коли робив селфі
Розслідування смерті дитини Фото: поліція
20 Квітня 2021, 13:48
читать на русском

16-річний підліток у Чернігівській області помер від удару струмом, коли робив селфі на даху потяга.

Як повідомляє місцева поліція, ввечері 19 квітня до поліції надійшло повідомлення про те, що внаслідок ураження струмом помер 16-річний хлопець, який намагався зробити фото на даху потяга.

Нещасний випадок стався в одному з сіл Бобровицької територіальної громади.

Хлопець заліз на потяг і отримав смертельний удар струмом від високовольтної лінії, - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що підліток мешкає в Києві та нещодавно приїхав у гості до дідуся в село. Того дня він відпочивав разом з друзями у лісосмузі неподалік залізниці. Хлопець вирішив зробити селфі на вантажному вагоні, став на даху потяга на повен зріст, внаслідок чого отримав ураження електричним струмом від лінії з великою напругою. Від удару високовольтної лінії хлопця відкинуло на землю та він почав горіти. На допомогу підбігли його товариші та намагалися погасити полум’я. Однак підліток помер на місці події.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий Ніжинського районного відділу поліції відкрив провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з приміткою "нещасний випадок".

Нагадаємо, у Черкасах дев’ятикласник отримав кульове поранення в голову на занятті зі стрільби у школі. Він зараз у критичному стані без свідомості.

Читайте також

1