Підліток, який вбив своїх батьків та 8-річного брата, назвав причини вчинку

16-річного хлопця затримали 27 квітня столичні правоохоронці
Підліток, який вбив своїх батьків та 8-річного брата, назвав причини вчинку
Наручники (фото: Pexels)
27 Квітня 2021, 14:34
читать на русском

16-річний хлопець, який вбив своїх батьків та 8-річного брата, розповів про причини такого вчинку. Підліток сказав, що його "перемкнуло", а брату давав "останній шанс".

Про це повідомила пресслужба Департаменту карного розшуку у Telegram.

Столичні оперативники провели комплекс заходів, встановили місцеперебування та затримали 16-річного жителя м. Київ, а також з'ясували причини.

Підліток стверджує, що його "перемкнуло" і він не знав що робити далі, а молодшому брату давав "останній шанс", однак він не виправився, - йдеться у повідомленні.

Фото: Департамент карного розшуку у Telegram


Контекст. 26 квітня киянка повідомила, що близько трьох днів не виходить на зв’язок її син, який разом із дружиною та дітьми проживає у квартирі на вулиці Ревуцького.

За вказаною адресою слідчо-оперативна група виявила тіла власників помешкання та їх малолітнього сина зі слідами насильницької смерті. Усі троє – місцеві мешканці 1971, 1979 та 2012 років народження.

Згодом поліціянти встановили, що до скоєння тяжкого злочину причетний 16-річний старший син потерпілих. На розшук зловмисника по тривозі підняли увесь особовий склад Дарницького управління поліції. Підлітка затримали, а при собі він мав ніж. Ймовірну зброю вилучили та направили для проведення відповідної експертизи.

Читайте також