Підозрюваний у вбивстві в Білогородці розповів, за що розчленував сусіда - відео

Чоловік перерізав сусідові горло, вирізав його серце і легені через гараж
Підозрюваний у вбивстві в Білогородці розповів, за що розчленував сусіда - відео
Вибух у Білогородці Фото: ДСНС
24 Червня 2021, 16:40
читать на русском

Поліція оприлюднила відео зізнання підозрюваного у вбивстві та вибуху в селі Білогородка (Київська область).

Начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов оприлюднив відео зізнання у Фейсбуці:

Скоїв вбивство у стані афекту. Приховати сліди злочину вирішив шляхом підпалу квартири і самого тіла за допомогою бензину. В злочині розкаююсь, - сказав підозрюваний.

Він також зізнався, що перерізав сусідові горло і вирізав йому серце і легені через сварку за гараж, який він надавав в оренду загиблому.


Контекст. 21 червня у селі Білогородка Бучанського району у п’ятиповерховому житловому будинку у квартирі на третьому поверсі стався вибух, після чого одна з квартир загорілася. Згодом президент Володимир Зеленський наказав якнайшвидше встановити причини трагедії.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що загиблому чоловіку, якого знайшли після пожежі, завдали кілька ножових поранень, перерізали горло, після чого вирізали йому серце та частину легень, а вже потім тіло облили легкозаймистою речовиною та підпалили.

Згодом встановили особу можливого вбивці - чоловік 1978 року народження, моряк, проживає неподалік, прийшов до будинку, щоб влаштувати пожежу для приховання скоєного злочину. Сім’я з цим чоловіком не проживає, його рідні зараз перебувають у Севастополі.

Читайте також