Підполковника СБУ знайшли повішеним у Дніпрі 

Загиблий залишив передсмертну записку
Підполковника СБУ знайшли повішеним у Дніпрі 
Поліція (фото: пресслужба поліції)
6 Серпня 2021, 10:29
читать на русском

У Дніпрі у лісосмузі знайдено тіло старшого оперуповноваженого Департаменту захисту національної державності СБУ Дніпропетровської області.

Про це повідомив колишній народний депутат України Ігор Мосійчук у своєму Телеграм-каналі, посилаючися на зведення правоохоронців.

У Дніпрі повісився підполковник СБУ. У лісосмузі знайдено тіло старшого оперуповноваженого відділу "Т"(департамент захисту національної державності) Дніпропетровської області. При ньому була передсмертна записка в якій він звинувачує у своїй смерті начальника відділу "Т" та його заступника, - написав він.

Допис Мосійчука у Телеграмі

У зведенні правоохоронців, яке опублікував ексдепутат, зазначено, що дружина підполковника 5 серпня о 15:28 зателефонувала на настільний телефон начальника департаменту і сказала, що хоче з ним поговорити.

ЗАЗначається, що під час бесіди з полковником жінка переслала йому SMS-повідомлення, яке за змістом було схоже на передсмертну записку її чоловіка. Після цього чоловіка стали розшукувати та знайшли повішеним у лісосмузі на ж/м Придніпровськ. Неподалік було виявлено й автомобіль загиблого підполковника.

Зазначимо, правоохоронці Дніпра та області поки ніяк не коментували оприлюднену Мосійчуком інформацію.

Нагадаємо, 5 серпня поруч із селом Луги Рахівського району Закарпатської області знайшли мертвим чоловіка, який вчинив самогубство.

Читайте також

1