Замначальника патрульної поліції Ізмаїла знайшли повішеним у парку в Одесі

Поліція не відкидає версії убивства
Замначальника патрульної поліції Ізмаїла знайшли повішеним у парку в Одесі
Іван Мітькін (Фото: Думская)
26 Липня 2021, 18:03
читать на русском

Заступника начальника Ізмаїльського відділу управління патрульної поліції Одеської області Івана Мітькіна знайшли сьогодні, 26 липня, повішеним на дереві в одеському парку Перемоги.

Про це пише видання Думская.

Як повідомили виданню джерела в правоохоронних органах, старший лейтенант поліції помер від удушення - він сидів під деревом з петлею на шиї, закріпленою на гілці. Зовні все виглядало як суїцид, але поліціянти не відкидають версії убивства. Це належить з'ясувати експертам.

Відомо, що Мітькін зник вранці 24 липня. Незадовго до зникнення він привіз дружину додому до матері, яка мешкає в Одесі, після чого сказав, що повинен піти у справах. Відтоді про його місцеперебування нічого не було відомо.

Також відомо, що Мітькін раніше позичив у своїх товаришів по службі близько 300 тисяч доларів нібито на закупівлю врожаю зернових і не поспішав повертати їм гроші.

Іван Мітькін служив у відділі організації несення служби управління патрульної поліції Одеської області в Ізмаїлі з грудня 2019 року. Був одружений, виховував двох синів, один з яких народився кілька місяців тому.

Нагадаємо. раніше на Одещині 14-річний підліток повісився, бо бабуся змушувала сапати город.

Читайте також

1