Підприємці не випускали депутатів з Ради: сталася сутичка

Учасники акції не реагували на правоохоронців
Підприємці не випускали депутатів з Ради: сталася сутичка
Мітинг під Радою фото: нацполіція
1 Грудня 2020, 17:27
читать на русском
Під час масових заходів біля будівлі Верховної Ради між учасниками акції та правоохоронцями відбулася штовханина.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Києва.

Сьогодні у центральній частині Києва, зокрема біля приміщення Верховної Ради України проходить акція за масової участі громадян. Мітингарі перекрили дорогу та заважають народним обранцям безперешкодно покинути територію законодавчого органу України, - йдеться у повідомленні.

На неодноразові попередження правоохоронців припинити протиправні дії та не порушувати правопорядок, учасники акції не реагували.

Читайте також

Відтак, поліцейські частково відтіснили громадян і зробили коридор для проходу народних депутатів до ВРУ. У цей момент між учасниками акції та правоохоронцями відбулася невелика штовханина, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці закликають організаторів та учасників заходів не вдаватися до провокативних протиправних дій і не порушувати вимог чинного законодавства.

Також у поліції наголошують, що в межах своєї компетенції та повноважень притягуватимуть винних осіб до відповідальності.

Нагадаємо, що київська поліція разом з військовослужбовцями НГУ посилено стежать за правопорядком в урядовому кварталі через протести підприємців в центрі Києва. 

1