Підприємцям збільшать штрафи за недотримання карантинних норм - Радуцький

Розмір штрафу може колихатися від 31 до 51 тисячі гривень за одне порушення
Підприємцям збільшать штрафи за недотримання карантинних норм - Радуцький
Михайло Радуцький (фото: УНІАН)
13 Жовтня 2020, 12:12
читать на русском

Народний депутат, голова комітету ВР з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький заявив, що у Верховну Раду під час наступної сесії внесуть законопроєкт про посилення відповідальності підприємців за недотримання карантинних норм, яким збільшать штрафи підприємцям.

Про це він повідомив під час ефіру на Громадському радіо.

Мова йде про штрафи від 31 до 51 тисячі гривень за одне порушення.

Якщо, наприклад, це торговельний центр, то охорона не має пускати людей без маски. Деякі заклади не дотримуються обмежень, позакривати ми їх не можемо, це неправильно, економіка не витримає ще одного локдауну, - зазначає Радуцький.

Радуцький додав, що на нараді у президента підготували відповідний законопроєкт, який уже пройшов погодження у комітеті.

Він також заявив, що основною метою наради було зменшення кількості хворих і не допустити ситуації, при якій країна повернеться до локдауну.

Читайте також

Нагадаємо, що Михайло Радуцький відзначав, що ведення жорстких карантинних обмежень призведе тільки до зупинки економіки. Також депутат додав, що підвищення розмірів штрафів за недотримання умов карантину – це більш дієво, ніж зупиняти економіку ще раз.

1