Місцева влада відмовляється виконувати карантинні обмеження - Радуцький

Наші політики - це частина суспільства
Ексклюзив
Місцева влада відмовляється виконувати карантинні обмеження - Радуцький
Михайло Радуцький (фото: пресслужба нардепа)
4 Жовтня 2020, 18:05
читать на русском

Місцева влада за місяць до виборів відмовляється виконувати карантинні обмеження.

Про це заявив голова комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування народний депутат від "Слуги народу" Михайло Радуцький в інтерв’ю "Парламент UA".

У нас інша проблема. Місцева влада за місяць до виборів заграє з електоратом та відмовляється виконувати вимоги Уряду щодо карантинних обмежень. Потрібно розуміти свою відповідальність в боротьбі з розповсюдженням вірусу. Я вважаю, що зараз політична складова формує позицію керівників деяких громад, - сказав він.

Також Радуцький намагався притягнути депутатів до відповідальності, однак, йому не вдалось цього зробити.

Я ще кілька місяців тому вимагав ухвалити процедуру притягнення депутатів до відповідальності. На жаль, не дослухались. І тепер маємо результат –  через значну кількість хворих депутатів, парламент припиняє роботу. Маємо розуміти, що наші політики - це частина суспільства, вони, як і всі громадяни, мають дотримуватись соціальної дистанції, маскового режиму, - підкреслив голова комітету.

Повний текст інтерв'ю читайте тут.

Читайте також

Нагадаємо, що під час брифінгу Володимир Зеленський заявив, що жорсткий карантин в Україні повністю збив першу хвилю пандемії коронавірусу. Цього вдалося досягти за рахунок того, що в Європі вона почалася раніше.