Підприємства Фірташа працюватимуть в Україні попри санкції

Group DF вважає запроваджені санкції несправедливими
Важливо
Підприємства Фірташа працюватимуть в Україні попри санкції
Дмитро Фірташ (Фото: УНІАН)
27 Червня 2021, 09:12
читать на русском

Підприємства австрійського холдингу Group DF International, власником яких є олігарх Дмитро Фірташ, продовжують працювати попри санкції, запроваджені після рішення РНБО.

Про це пише видання Українська правда, посилаючись на лист від Group DF, отриманий редакцією.

Ми впевнені, що ці санкції введені абсолютно несправедливо. Перш за все, група заявляє, що ми та наші бізнеси працюють у звичайному режимі, виконують та будуть продовжувати виконувати свої зобов'язання, як перед споживачами нашої продукції, так і перед десятками тисяч співробітників і їх сім'ями, - цитує видання лист Group DF.

У холдингу також заявили, що націлені на виконання контрактних зобов'язань з постачання продукції та надання послуг всіх бізнесів: азотного, титанового, газового, логістичного, портового та інших.

Компанія обіцяє надалі виплачувати зарплатню та соцгарантії своїм співробітникам, а також розвивати бізнеси на території України та в інших країнах.

Нагадаємо, 18 червня Рада національної безпеки і оборони України запровадила санкції проти олігархів Дмитра Фірташа і Павла Фукса. Фірташу закидають постачання сировини російським військовим підприємствами і володіння титановим бізнесом в Криму. Україна відстежила цю схему і має докази проти олігарха.

Читайте також

1