Підробила COVID-паспорт: В Одеській області "вакцинована" потрапила до реанімації

У сертифікаті жінки містилась інформація про дві дози вакцини
Підробила COVID-паспорт: В Одеській області "вакцинована" потрапила до реанімації
Лікарня Фото: КМДА
5 Листопада 2021, 16:33
читать на русском

В Ізмаїлі Одеської області жінку хвору на коронавірус перевели у важкому стані до реанімації. При собі вона мала паспорт вакцинації.

До Дунайської обласної лікарні в Ізмаїлі поступила у важкому стані пацієнтка. Її привезли з Кілійської районної лікарні, де вона лікувалась близько двох днів. До цього вона провела 10 днів вдома - займалась самолікуванням, - йдеться в повідомленні.

Вказано, що стан жінки різко погіршувався, хоча в медичній карті пацієнтки був вказаний COVID-сертифікат із двома дозами вакцини.

У палаті в присутності медичної сестри, мене і завідувача "ковідного" відділення їй сказали: "Ви у вкрай важкому стані. Тактика лікування залежить від того, чи були ви вакциновані. Від цього залежить ваше життя - потрібні різні препарати й різні дози". Тоді вона взяла за руку завідувача відділення і сказала: "Я не вакцинована", - розповів гендиректор лікарні.

Нагадаємо, що в Україні збираються встановити відповідальність за підробку COVID-документів. Верховна Рада підтримала зміни до Кримінального кодексу України.

Читайте також