Після зимових свят українці почали виїжджати за кордон

За святкові дні кордон перетнули понад 150 000 осіб
Після зимових свят українці почали виїжджати за кордон
Українці їдуть за кордон (фото: Державна прикордонна служба України)
11 Січня 2021, 15:16
читать на русском

Після новорічних і різдвяних свят українці виїжджають за кордон. У пунктах пропуску фіксується збільшення пасажиро-транспортного потоку.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

З 9 січня у пунктах пропуску на кордоні фіксується зростання пасажиро-транспортного потоку. На деяких пунктах в чергах накопичувалися до 300 легкових автомобілів, - йдеться у повідомленні.

Для прискорення пропуску Державна прикордонна служба України збільшила число нарядів. Всього за вихідні і святкові дні, 7-10 січня, кордон перетнули понад 150 000 осіб і близько 30 000 авто. При цьому переважну більшість оформлено на виїзд з України.

Читайте також

Тепер черг перед пунктами пропуску на державному кордоні України немає. Найбільш завантаженими пунктами пропуску залишаються "Грушів", "Шегині" та "Ужгород", де ще залишаються по 100 авто.

Нагадаємо, що 2 січня за першу добу 2021-го року кордон держави перетнуло понад 20 тисяч осіб. Причому як на в’їзд, так і на виїзд з України прямувало приблизно по 10 тисяч громадян.

Під час заходів прикордонного контролю 22 особам відмовлено у пропуску в Україну, із яких - 16 потенційним нелегальним мігрантам. Також було оформлено 4,3 тисячі транспортних засобів, із них в Україну прямувало на близько тисячу автомобілів більше.

1