Після значного потепління похолоднішає - синоптики про погоду в Україні

Березневі грози можливі в західних областях
Після значного потепління похолоднішає - синоптики про погоду в Україні
Погода Фото: Achim Bongard з Pexels
31 Березня 2021, 07:16
читать на русском

Березень завершиться в Україні потеплінням до 18 градусів.

Про це повідомила синоптиця Наталка Діденко на своїй сторінці у Фейсбуці.

За її прогнозом, незначні "мінуси" очікуються у східній частині України, а у західних областях вдень температура повітря зросте до +15+18 градусів.

31-го березня температура повітря в більшості областей України становитиме протягом дня +10+14 градусів. У східних областях буде +6+9 градусів.

У Полтавській області, у Дніпрі з районами, на Запоріжжі, в Миколаївській області та в Криму передбачається 8-12 градусів тепла.
А ось на Заході буде +18 градусів.

Читайте також

У середу в Україні переважатиме суха погода, а вночі та вранці в західних та північних областях може дощити. Вітер очікується з південного заходу, невеликий або помірний.

У Києві найближчої вранці можливий невеликий дощ. А протягом дня буде сухо та тепло, до +14 градусів.

Малюк квітень у свій перший день прийде до нас із чудовими +12+19 градусів, а в західних областях України навіть можливі поодинокі грози. Кінець тижня трохи присяде понюхати крокуси - у більшості наших областей похолодає на 2-4 градуси, - розповіла Діденко.


Контекст. Синоптики українського гідрометцентру прогнозують, що у квітні 2021 року середня місячна температура повітря в Україні очікується в межах 8-11 градусів тепла.

Згідно з прогнозом синоптиків, місячна кількість опадів очікується 30-57 мм, в Карпатах 62-88 мм, що в межах середніх багаторічних значень.

1