Після звільнення із в'язниці Марків продовжить військову службу

Марків дав перше інтерв’ю і розповів про плани
Важливо
Після звільнення із в'язниці Марків продовжить військову службу
Віталій Марків (фото: Парламент UA)
4 Листопада 2020, 13:49
читать на русском

Український нацгвардієць Віталій Марків, який 3 листопада був звільнений із італійської в'язниці, сьогодні повертається на Батьківщину.

Він повідомив про свої плани по поверненню в Україну.

Я є чинний військовослужбовець України, - заявив Марків в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Моя дружина бачила вогонь у моїх очах, коли я щодня збирався на службу, бо я пишаюся тим, чим займаюся, я пишаюся тим, що можу носити військову форму. Я хочу не лише захищати свою країну, але й робити те, чим би пишалися мої рідні. Я збираюся продовжувати свою військову кар’єру, - розповів нацгвардієць.

Читайте також

Про політичну кар'єру він ще не думав.

Моє майбутнє лише в Україні! Вона мені дала вогонь, який розпалював мою гордість, коли я бачив жовто-синій стяг, - наголосив Марків.

Нагадаємо, 3 листопада Міланський апеляційний суд виніс виправдувальний вирок у справі українського нацгвардійця Віталія Марківа, знявши з нього усі звинувачення.

Читайте також

Президент України Володимир Зеленський прокоментував звільнення нацгвардійця Віталія Марківа, який був засуджений до 24 років позбавлення волі в Італії за смерть журналіста.

Як відомо, минулого року суд італійського міста Павія засудив Марківа до 24 років ув'знення за вбивство на Донбасі італійського фотографа.

1