Плей-офф до ЧС-2022: Україна гратиме проти Шотландії, де дивитися матч

Збірна України проведе перший офіційний поєдинок 1 червня
Плей-офф до ЧС-2022: Україна гратиме проти Шотландії, де дивитися матч
Кубок ЧС-2022 з футболу Фото: https://www.facebook.com/uafukraine
31 Травня 2022, 12:05
читать на русском

1 червня відбудеться перший поєдинок плей-оф відбору Чемпіонату світу-2022, під час якого національна збірна України зіграє з командою із Шотландії.

Півфінал плей-оф кваліфікації на ЧС-2022 відбудеться на стадіоні "Гемпден Парк" у Глазго. Початок матчу о 21:45 за київським часом.

За підсумками змагання переможець вийде до фіналу плей-оф відбору на ЧС та 5 червня виборюватиме місце на матч проти команди Уельсу (поєдинок має відбутися в Кардіффі).

Де дивитися матч Шотландія - Україна

В Україні поєдинок збірної України та команди Шотландії транслюватимуть телеканали "Футбол 1", "Індиго TV", на YouTube-каналі Української Асоціації футболу та на платформі oll.tv.

Нагадаємо, на півфінальному матчі плей-офф відбору ЧС-2022 Шотландія — Україна працюватиме суддівська бригада з Нідерландів. У ролі головного арбітра виступить Данні Маккелі.

Тим часом Українська Асоціація Футболу запускає ініціативу Stronger Together UA.

Як долучитися:

  • візьми своє фото, на якому ти вболіваєш за збірну (на стадіоні, із друзями перед екраном або навіть сам у кольорах та з атрибутикою збірної);
  • зроби з ним пост (не сторіз) в Instagram, Facebook чи Twitter;
  • додай хештег #strongertogetherua;
  • переконайся, що публікація та сторінка відкриті.

Тоді буде шанс, що ваше фото з’явиться на сайті та на величезній футболці збірної, яка подорожуватиме разом із національною командою світовими стадіонами.

Читайте також