Побував у тилу ворога: партизан "Вовк" убив понад десять окупантів на Київщині

Чоловік евакуював цивільне населення
Побував у тилу ворога: партизан "Вовк" убив понад десять окупантів на Київщині
Українські військові, Збройні сили України, ЗСУ Фото: president.gov.ua
15 Квітня 2022, 14:55
читать на русском

В одному з найгарячіших міст Київщини український партизан "Вовк" виконував завдання в інтересах розвідки та ліквідовував російських окупантів.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони в Telegram.

Після входження окупаційних військ надавав точну інформацію щодо дислокації ворога на окупованій території. Маючи власну спортивну та мисливську зброю провів декілька вилазок у тилу ворога. Як результат – ліквідовано 12 військовослужбовців противника, які були залучені до бойового патрулювання та охорони поблизу місцевого храму УПЦ МП, що використовувався як опорний пункт та склад медикаментів і пального, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що під час спроб прориву російського десанту на БТР в сторону Києва, український партизан на завчасно обраній позиції з дистанції близько ста метрів завдав ураження особовому складу противника, який знаходився на броні. Він зміг вбити всіх окупантів, що були на БТР.

Також "Вовк" допоміг евакуювати мирних жителів. Зокрема, він вивів 23 людини, з яких 9 - діти.

Нагадаємо, раніше радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявляв, що в Україні може розпочатися партизанська війна, якщо росіяни не погодяться на мирну угоду до середини квітня.

Читайте також

1