Почувався зле: 63-річний водій спричинив ДТП на Буковині (фото)

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження
Почувався зле: 63-річний водій спричинив ДТП на Буковині (фото)
ДТП на Буковині, фото Нацполіція

У вівторок, 19 липня, у селі Стерче Чернівської області 63-річний водій "ВАЗ-2106" через погане самопочуття виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з легковиком "Mazda-6". Внаслідок ДТП травмувалося троє людей.

Про це повідомили в Нацполіції.

На місці аварії працювали слідчо-оперативна група відділення № 5 (смт Глибока) Чернівецького районного управління поліції та патрульні поліцейські. Правоохоронці попередньо встановили, що 63-річний водій автомобіля "ВАЗ-2106" внаслідок поганого самопочуття, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з авто "Mazda-6" під керуванням 36-річного жителя села Слобідка, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що до лікарні госпіталізували водія "ВАЗ-2106" та двох його пасажирок - 58 та 64 років.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, 16 липня на автодорозі Н-03 сполученням "Житомир-Чернівці" біля урочища "Чотири Корчми" трапилася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинула родина військового.

Читайте також