Подарував дівчині перепустку на проїзд центром міста: у Львові відсторонили начальника патрульної поліції (відео)

Відео з моментом вручення "подарунка" - перепустки на проїзд Площею Ринок - було поширено в соцмережах
Важливо
Подарував дівчині перепустку на проїзд центром міста: у Львові відсторонили начальника патрульної поліції (відео)
23 Січня 2023, 14:24
читать на русском

Начальник управління патрульної поліції у Львівській області Роман Пилипенко подарував своїй дівчині перепустку на проїзд Площею Ринок у місті Львові. Його відсторонили.

Про це повідомляє Патрульна поліція України. У зв'язку з цим було призначено службове розслідування.

"А я казала, що люблю ви***уватись! Перепустка через площу Ринок на мій Мерседес! Це найкращий подарунок!", - радісно закричала дівчина на відео, відкривши пакунок, і потім поцілувала начальника.

"За вказаними обставинами, керівництвом Департаменту патрульної поліції прийнято рішення про відсторонення начальника управління патрульної поліції у Львівській області від виконання службових обов'язків", - зазначили в Патрульній поліції.

За даними порталу "Varta1", дівчиною на відео є Василина Федюк (за іншими даними - Василина Софранюк), яка працює помічницею-консультанткою депутата Львівської обласної ради від фракції ЄС Андрія Думи. Також вона працює головним спеціалістом відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва в апараті Львівської облради.

За видачу перепусток для проїзду транспорту площею Ринок відповідає департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради. Керівником департаменту є Олег Забарило.

Нагадаємо, Кабінет міністрів у п'ятницю, 20 січня, ухвалив рішення призначити тимчасовим виконувачем обов'язків голови Нацполіції України Івана Вигівського.

1