Подоляк заявив про переломний момент у війні з РФ

За останній тиждень ЗСУ знищили 16 ворожих позицій з казармами і складами
Головне
Подоляк заявив про переломний момент у війні з РФ
Війна в Україні, ЗСУ / Фото: t.me/V_Zelenskiy_official
8 Липня 2022, 21:54
читать на русском

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив про те, що скоро починається переломний момент у війні з росією. Він також нагадав про останні успіхи ЗСУ.

Про це Подоляк розповів в етері 24 каналу.

За останній тиждень ЗСУ знищили 16 ворожих позицій з російськими казармами та складами з боєприпасами. У відповідь окупанти беруть оперативну паузу через значні втрати. Це вказує на початок переломного моменту у війні.

Тому, неодмінно, певний перелом війни вже починається. Все тому, що ми доводимо, що будемо атакувати саме складські місця і центри оперативного управління армійськими структурами, - сказав він.

Подоляк додав, дуже важливо, щоб цей "перелом" був відчутним, це кількість зброї, яка буде на лінії фронту. Він наголосив, що все це потрібно для того, щоб правильно будувати війну.

За його словами, міжнародні партнери теж розуміють, що паритет далекобійної зброї і артилерії дозволить ЗСУ ефективно деблокувати українські території.

Нагадаємо, що міністр оборони Олексій Резніков озвучив можливі сценарії закінчення війни в Україні, яку розпочала росія.

Читайте також

1