Подружжя з двома дітьми потрапило у смертельну ДТП в Херсонській області - фото

На перехресті зіштовхнулися автобус та легковик
Подружжя з двома дітьми потрапило у смертельну ДТП в Херсонській області - фото
Легковик протаранив автобус MAN Фото: поліція
6 Липня 2021, 12:01
читать на русском

Смертельна ДТП сталася поблизу біля села Петропавлівка Херсонської області.

Як повідомляє поліція, на території Каховського району водій "ВАЗ 2107" зіштовхнувся з автобусом MAN на перехресті нерівнозначних доріг автодороги Одеса-Мелітополь-Новоазовськ.

Начальник відділу слідчого управління ГУНП Дмитро Думанський розповів, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждала родина, яка їхала у легковику.

Легковик протаранив автобус MAN Фото: поліція

50-річний водій легковика від отриманих травм загинув на місці пригоди. Його 40-річна дружина та 10-річний син госпіталізовані у хірургічне відділення лікарні, а 7-річна донька в тяжкому стані перебуває у реанімаційному відділенні Каховської районної лікарні. Водій MAN та його напарник не постраждали, - каже Думанський.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі потерпілого). Наразі встановлюються можливі свідки автопригоди та призначене проведення необхідних експертиз.

Нагадаємо, у ніч з 4 на 5 липня у Києві під час оформлення аварії за участі двох авто водій Subaru протаранив автомобілі учасників ДТП та транспорт аварійного комісара.

Читайте також

1