У Херсонській області в ДТП загинув український політик і його сім'я (оновлено)

Водій Audi Q7 не надав переваги в русі
У Херсонській області в ДТП загинув український політик і його сім'я (оновлено)
ДТП у Херсонській області фото: нацполіція
9 Червня 2021, 15:54
читать на русском

У Херсонській області на автодорозі Одеса-Мелітополь-Новоазовськ зіткнулись вантажівка з легковиком, в результаті чого загинули три людини.

Зазначається, що ДТП сталось між автомобілем Audi Q7 та вантажівкою Volvo з напівпричепом.

Водій позашляховика рухався другорядною дорогою Чаплинка-Нова Каховка, виїхав на перехрестя з головною автодорогою Одеса-Мелітополь та не надав переваги в русі вантажівці, - йдеться у повідомленні.

ДТП у Херсонській області фото: нацполіція

В результаті ДТП водій Audi, його 42-річна дружина та 6-річна дитина отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям.

В позашляховику також знаходилася ще одна донька подружжя, якій 16 років. Наразі дівчина перебуває в непритомному стані з тяжкими травмами в центральній лікарні м. Нова Каховка, - зазначили в поліції.

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб).

ДТП у Херсонській області фото: нацполіція

Згодом стало відомо, у ДТП загинула сім'я - заступник голови Кропивницької обласної організації ВО "Свобода" Едуард Жмутський, його дружина Марина і молодша донька Злата. Про це повідомив голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок у Фейсбуці.

Нагадаємо, що 9 червня внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Черкасах постраждали семеро людей, серед яких були діти.