ДТП у Черкасах: постраждали семеро осіб, серед них діти

На місці аварії працювали чотири бригади медиків
ДТП у Черкасах: постраждали семеро осіб, серед них діти
ДТП у Черкасах Фото: ДСНС
9 Червня 2021, 13:03
читать на русском

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Черкасах постраждали семеро людей, серед яких були діти.

Як повідомляє Служба порятунку, до місця події виїхали чотири бригади медиків.

Вночі 8 червня на перехресті вулиць Надпільна та Грушевського сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів, Volkswagen та ВАЗ. Внаслідок аварії один з автомобілів загорівся.

Рятувальниками 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та рятувальним відділенням аварійно-рятувального загону спецпризначення проводились роботи по деблокуванню травмованої з автомобіля ВАЗ. Також з метою уникнення виникнення пожежі, вогнеборці відключили акумуляторну батарею та змили паливо-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги, - розповіли у ДСНС.

У КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР" повідомили подробиці ДТП.

Стало відомо, що на місці аварії медики надавали допомогу 8-річному хлопчику із забоями, 49-річній жінці із забоєм грудної клітки та 43-річній жінці з численними гематомами.

До Черкаської обласної дитячої лікарні госпіталізували хлопчика та дівчинку восьми років із закритою черепно-мозковою травмою, синцями та забоями.

Також до лікарні медики доправили 64-річного чоловіка з переломом стегна та рваними ранами та 44-річну жінку із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм шийного відділу хребта.

Нагадаємо, днями у Запорізькій області легковик протаранив автобус, у салоні якого їхали юні запорізькі спортсмени.

Читайте також