Погода в Україні: хмарно, але без опадів

На північному сході країни на дорогах подекуди ожеледиця
Погода в Україні: хмарно, але без опадів
Туман (фото: Pexels)
18 Грудня 2020, 09:29
читать на русском

Сьогодні в Україні істотних опадів не буде, уночі та вранці місцями туман, на північному сході країни на дорогах подекуди ожеледиця.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

Зазначається, що вночі та вранці передбачається туман в західних, північних і центральних областях. Буде хмарно, але без істотних опадів.

На сході може бути ожеледиця на дорогах, а вночі та вранці у західних, північних і центральних областях туман. Вітер слабкий, змінних напрямків 3-8 м/с.

Читайте також

Температура протягом доби від -3° до +2° (вночі у східних областях 0-5° морозу, вдень на крайньому заході країни, Одещині та в Криму 1-6° тепла), - повідомили у гідрометцентрі.

У Києві та Київській області опадів не передбачається. Температура протягом доби у столиці близько 0°; по області від 1° морозу до 2° тепла.

Нагадаємо, що синоптики повідомили, якою буде погода в Україні до кінця тижня. Очікується відлига практично на всій території. Температура повітря становитиме близько нуля градусів.

Днями у Бердянську (Запорізька область) море вкрилося кригою. Це при тому, що у місті спостерігається плюсова температура.

1