Похмуро і без опадів: синоптики про погоду на сьогодні

В Ужгороді, Чернівцях та Хмельницькому можливий невеликий сніг
Похмуро і без опадів: синоптики про погоду на сьогодні
Поїзд, зима Фото: Pexels
2 Грудня 2022, 08:12
читать на русском

2 грудня у Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря уночі -4...-6 градусів, удень 0...-2 градуси.

Про це йдеться на сайті Гідрометеорологічного центру.

На заході України у Львові, Луцьку, Тернополі та Рівному хмарно з проясненнями, у Хмельницькому, Івано-Франківську, Чернівцях та Ужгороді хмарно; без істотних опадів, в Ужгороді невеликий мокрий сніг, у Чернівцях та Хмельницькому невеликий сніг; вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-7 градусів, удень +2...-3 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-8 градусів, удень 0...-4 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, у Вінниці хмарно; без істотних опадів, у Вінниці невеликий сніг; вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-6 градусів, удень 0...-3 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1...-7 градусів, удень -1...-5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями,  у Одесі хмарно; без істотних опадів, у Одесі невеликий мокрий сніг;  вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+3 градуси, удень 0...+3 градуси.

У Сімферополі хмарно з проясненнями, дощ, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря уночі +3...+5 градусів, удень +6...+8 градусів.

Нагадаємо, за прогнозом синоптиків перший місяць зими буде не надто холодним та сніжним, як і останні 30 років. У грудні у західних областях, Вінницькій, Житомирській середньомісячна температура буде на градус-півтора вище за норму, на решті території — у межах норми.

Читайте також

1