Похолодає до +4: Діденко про погоду на понеділок

Вдень опади не передбачаються
Похолодає до +4: Діденко про погоду на понеділок
Осінь, погода (Фото: Парламент.ua)
4 Вересня 2022, 16:22
читать на русском

У понеділок, 5 вересня, вночі стовпчики термометрів опустять до +4 градусі, тоді як вдень максимальна температура повітря +24.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

Понеділок в Україні буде сонячним. Повсюди дощі малоймовірні, хмар, хоча й красивих, білих, мало, проте багато синього неба. 5-го вересня протягом дня температура повітря буде стриманою: прохолодніше на сході та півночі, +15+19 градусів, тепліше на заході та півдні, +17+24 градуси, у центральній частині - помірно тепло, +16+20 градусів. Ніч, звичайно, вже холодна, передбачається +7+12 градусів, у північних областях та на північному сході +4+9 градусів, - сказала Наталка Діденко.

Вона зазначила, що в Києві очікується сонячна погода. Стовпчики термометрів покажуть близько 18 градусів тепла. Своєю чергою вночі, ввечері, вранці похолодає до +7+11 градусів.

Більшу частину тижня ми перебуватимемо серед сухої сонячної погоди, серйозні дощі прибудуть в Україну в суботу-неділю. Куди, які, скільки - будемо дивитися разом, - додала Діденко.

Нагадаємо, що над територією України впродовж осені переважатиме область високого тиску, особливо у західних, північних, центральних та південних областях.

1