Показав середній палець Зеленському: Леросу повідомили про підозру

Йому загрожує штраф, арешт або обмеження волі
Важливо
Показав середній палець Зеленському: Леросу повідомили про підозру
Гео Леросу повідомили про підозру за хуліганство, фото https://www.facebook.com/leros.geo
11 Листопада 2021, 11:47
читать на русском

Народному депутатові Гео Леросу, який показав президентові непристойний жест, повідомили про підозру за хуліганство в сесійній залі Верховної Ради України.

Про це повідомили в Державному бюро розслідувань.

11 листопада 2021 року за дорученням виконувача обов'язків Генерального прокурора вручено письмове повідомлення про підозру народному депутату України за грубе порушення громадського порядку у сесійній залі Верховної Ради України, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що Гео Лерос своїми діями у парламенті хотів створити власний медійний та політичний образ, підвищити свою впізнаваність, привернути увагу ЗМІ, суспільства та інших політиків.

Його підозрюють у грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства (ч. 1 ст. 296 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляд штрафу до 4 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років. Досудове розслідування триває, вирішується питання про обрання запобіжного заходу, - додали в повідомленні.

Нагадаємо,  4 листопада позафракційний народний депутат Гео Лерос з-за трибуни у Верховній Раді назвав президента Володимира Зеленського зрадником і показав йому середній палець.

Читайте також

1