Лерос назвав Зеленського зрадником і показав йому середній палець - відео

"Фак" призначався не лише президенту, але й керівнику ОП Андрію Єрмаку
Лерос назвав Зеленського зрадником і показав йому середній палець - відео
Гео Лерос (Фото: УНІАН)
4 Листопада 2021, 11:40
читать на русском

Позафракційний народний депутат Гео Лерос з-за трибуни у Верховній Раді назвав президента Володимира Зеленського зрадником і показав йому середній палець.

Про це стало відомо під час засідання парламенту у четвер, 4 листопада.

Лерос взяв слово, аби виступити на тему призначення міністра оборони. Але нардеп влаштував перфоманс, назвав Зеленського зрадником і показав середній палець.

Доброго дня пане президент. Бачу ваш Єрмак теж тут. Я хочу вам сказати, що я не боюсь казати правду. Ви може скільки завгодно травити на мене свої правоохоронні органи, колихати справу, але я не боюся сказати правду. Ви (Зеленський, - ред.) - головний зрадник в країні, - заявив Гео Лерос.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук попросив вимкнути мікрофон Лероса. Після чого нардеп повернувся на місце.

Речниця "Слуги народу" Юлія Палійчук зазначила, що фракція звертається до регламентного комітету Верховної Ради з вимогою дати оцінку і винести рішення щодо поведінки нардепа Гео Лероса під час виступу з парламентської трибуни 4 листопада. Вона наголосила, що така поведінка є неприпустимою у сесійній залі парламенту.

Після вчинку Лерос заявив ЗМІ, що "фак" призначався не лише Зеленському, але й керівнику Офісу президента Андрію Єрмаку.

Вони тіло від плоті. Два смішні диктатори. Такі собі Лукашенки на мінімалках, головні корупціонери та посміховиська в країні, які продовжують узурпувати владу. Мій "фак" означав таке: ваше місце не на керівній посаді, а у в'язниці, - сказав Лерос.

Нагадаємо, що народні депутати Микола Тищенко та Гео Лерос влаштували бійку у сесійній залі парламенту.

Читайте також