Порізав та підпалив ліжко: поліцейські з'ясували подробиці смерті 6-річного хлопчика у Києві

Затриманому готується повідомлення про підозру
Порізав та підпалив ліжко: поліцейські з'ясували подробиці смерті 6-річного хлопчика у Києві
Фото: Надія Максимець / Facebook
6 Жовтня 2020, 15:11
читать на русском

Правоохоронці з'ясували нові деталі смерті 6-річного хлопчика, якого вбив рідний батько. Він кілька разів вдарив сина ножем, а потім підпалив ліжко, на якому той лежав.

Про це повідомила прессекретарка Київської міської прокуратури Надія Максимець  у Facebook.

Вчора наше місто приголомшила жахлива новина. Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли у квартирі тіло 6-річного хлопчика зі слідами насильницької смерті, - зазначила Максимець.

Як повідомляє прессекретарка, що, коли поліцейські з'ясували подробиці страшної події, навіть ті з них, хто щодня стикається із жорстокостями і трагедіями, були вражені встановленими обставинами.

Підозрюваним у вбивстві хлопчика виявився його батько, який перед тим зачинився у квартирі, не відкривав двері колишній дружині та рятувальникам. Попередньо установлено, що чоловік кілька разів вдарив дитину ножем, а потім підпалив ліжко, на якому хлопчик лежав, - повідомила Максимець.

Читайте також

Також зазначила, що сьогодні, 6 жовтня, на місці трагедії продовжила працювати слідчо-оперативна група. Проводяться всі необхідні слідчі й процесуальні дії, триває робота зі свідками. Тіло хлопчика направлено на судово-медичну експертизу.

Керівництвом Київської міської прокуратури прийнято рішення взяти під своє процесуальне керівництво розслідування цього жорстокого вбивства.

Станом на зараз затриманому готується повідомлення про підозру, - додала вона.

Завтра, 7 жовтня, до суду буде внесено клопотання про взяття його під варту безальтернативно.

Сил та витримки рідним хлопчика пережити цю трагедію, - написала Максимець.

Нагадаємо, що на проспекті Правди, 31-А, у Києві на сьомому поверсі неадекватний чоловік після сварки з дружиною підпалив ліжко з 6-річною дитиною. Дитина задихнулася в диму. Пізніше стало відомо, що 35-річний чоловік забрав дитину в гості, а коли мама прийшла забирати 6-річного хлопчика, батько її не пустив до квартири.

1