Поліція перевірила столичні клуби: порушникам вручено до сотні повісток

Правоохоронці стежать, аби нічні заклади дотримували комендантської години
Поліція перевірила столичні клуби: порушникам вручено до сотні повісток
Поліція, перевірка документів, автомобіль Фото: https://t.me/patrolpolice_ua/1573
12 Вересня 2022, 14:55
читать на русском

Поліція Києва спільно з військовими комісарами  провели перевірку закладів громадського відпочинку та знайшла порушення у деяких з них.

Як повідомили столичні правоохоронці, цими вихідними було перевірено понад 600 суб’єктів господарювання.

Так, лише протягом останніх вихідних поліцейські перевірили діяльність 604 закладів відпочинку. Правоохоронці зафіксували кілька фактів порушення комендантської години: попри заборону продовжували працювати та обслуговувати клієнтів один із закладів громадського харчування у Шевченківському районі та банний комплекс у Святошинському районі столиці. Поліцейські припинили діяльність закладів у невстановлений час, - йдеться у повідомленні.

Після перевірки працівники поліції склали адміністративні матеріали на 39 громадян, які перебували на вулиці під час комендантської години за статтями 173, 175-1, 178 та 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також, спільно з представниками військових комісаріатів вручили 87 мешканцям та гостям столиці повістки з метою перевірки їх перебування на військовому обліку.

Тим часом на сайті Київської міськради зареєстровано петицію №11126, якою пропонується заборонити у столиці діяльність дискотек та нічних клубів.

Ініціаторка документа пропонує, аби діяльність розважальних закладів у столиці була припинена до закінчення війни.

Нагадаємо, радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко заявив, що вручення повісток чоловікам, які провинилися, не є масовим.

1