Поліція спіймала чоловіка, який підірвав два поштомати в Києві та Одесі

Його заарештували
Поліція спіймала чоловіка, який підірвав два поштомати в Києві та Одесі
Вибух поштомату фото: поліція
30 Липня 2021, 15:20
читать на русском

Правоохоронці затримали уродженця окупованого Криму, мешканця Чернівців, який влаштував вибухи у поштоматах у Києві та в Одесі.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Увечері 29 липня за результатами слідчих (розшукових) заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного та затримали його у м. Чернівці. Затриманим виявився 32-річний уродженець АРК Крим, мешканець Чернівців, раніше не судимий, - йдеться у повідомленні.

У ході невідкладних обшуків, проведених за місцем проживання чоловіка, правоохоронці виявили частини саморобного вибухового пристрою, пакети з порошкоподібною речовиною, схожою на вибухову, засіб для заглушування GSM сигналу, товарні накладні "Нової Пошти", чорнові записи тощо. Також у затриманого виявили паспорти громадянина України та РФ, видані на його ім’я.

Зазначається, що затриманого доставили до Оболонського управління поліції ГУ НП в м. Києві для проведення слідчих дій.

Чоловіку готується повідомлення про підозру за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що 29 липня у Києві в Оболонському районі у приміщенні одного із торгових центрів стався вибух поштомату. А потім вибухнула скринька і в Одесі.

Читайте також

1