Померла невістка колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса 

Життя жінки забрала важка хвороба
Померла невістка колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса 
Смерть Фото: facebook.com/kernes.kyrylo
11 Лютого 2022, 16:25
читать на русском

Старший син колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса Кирило поховав дружину

Про це стало відомо з його допису у Фейсбуці.

Кирило Кернес згадав у дописі 10 лютого, що жінка мала тяжке захворювання.

Кохана, ти стрімкою кометою пронеслася через моє життя. Залишивши по собі дві яскраві зорі - наших чудових дітей. Ти зігрівала і надихала мене прекрасних 16 років. Ти була моєю найбільшою мрією і найпалкішою любов'ю. Це гірке слово - була... Мені все здавалося, що я здатен прихилити небо для Тебе. І що разом ми здолаємо цю потвору-хворобу. І знову велике щастя буде спільним, одне на двох. Аж ні. Доля зовсім інше накреслила для нас, - написав він.

Допис Кирила Кернеса

Місцеві телеграм-канали пишуть, що Яна Кернес померла від онкологічного захворювання. За непідтвердженою інформацією, у жінки стався інсульт.

Кирило Кернес з сім'єю біля могили батька Фото: facebook.com/kernes.kyrylo

Кирило Кернес з сім'єю біля могили батька Фото: facebook.com/kernes.kyrylo

Довідково: Яна Кернес була дружиною старшого сина колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса. З Кирилом Кернесом вона була одружена 16 років. У пари двоє дітей – хлопчик Лука та дівчинка Кіра. Жінка працювала приватним нотаріусом.

Нагадаємо, 17 грудня 2021 року помер мер Харкова Геннадій Кернес. Останнім часом він лікувався у берлінській клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу. У зв'язку зі смертю Харківського міського голови Геннадія Кернеса у місті було оголошено триденний траур.

Читайте також

1