Померла відома українська волонтерка Олександра Тарасова

Тарасова померла у лікарні від коронавірусу
Головне
Померла відома українська волонтерка Олександра Тарасова
Олександра Тарасова Фото: facebook.com/aleksandra.tarasova.370
2 Січня 2021, 14:26
читать на русском

Оперна співачка Олександра Тарасова, яка свого часу очолювала управління у справах ветеранів війни та учасників АТО Мінсоцполітики, померла від коронавірусу.

Як повідомив волонтер, ексзаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука на своїй сторінці у Facebook, Тарасова померла сьогодні, 2 січня, через хворобу.

Дуже сумна новина. Після хвороби пішла з життя Саша Тарасова... Саша завжди болісно реагувала на байдужість чиновників та намагалась допомогти ветеранам. Спочивай з миром, Саня, - написав Тука.

Про смерть Тарасової повідомили й інші її колеги з благодійництва.

Зокрема, координатор київського центру реабілітації та реадаптації "ЯРМІЗ" Світлана Бойко повідомила, що у Тарасової лишилися двоє дітей, які потребують допомоги після смерті матері, та лишила контактні дані для тих, хто бажає допомогти сім'ї померлої.

За її словами, Тарасова витрачала весь свій час на волонтерство - допомагала ветеранам, пораненим, родинам загиблих.

Вона вирішувала питання з пільгами, реабілітацією. Завжди була готова прийти на допомогу. Справжня, принципова. Особистість, якою Україна має пишатися. Родині потрібна зараз допомога, це те що ми можемо для Саші зробити зараз, - написала Бойко.

Раніше повідомлялося, що Олександра Тарасова перебуває у лікарні через захворювання на коронавірус. Знайомі волонтерки повідомляли, що її хвороба протікала дуже складно - Тарасова перебувала на кисневій підтримці.

Читайте також наш матеріал: Зрада чи помилка: військові та волонтери про ганебний ляп Арестовича

1