Посилки від "Нової пошти" тепер можна отримувати у магазинах MOYO у Києві

MOYO став першим техноритейлером, який організував таку співпрацю з "Новою поштою".
Посилки від "Нової пошти" тепер можна отримувати у магазинах MOYO у Києві
Нова пошта
14 Грудня 2022, 09:10
читать на русском

"Нова пошта" зробила отримання посилок у Києві трохи зручнішим. Тепер їх вийде забрати у відділеннях магазину MOYO. Поки що лише у Києві, але можливість планують розширити на всю Україну.

Про це повідомили у торговельній мережі MOYO.

У магазинах MOYO можна буде отримати посилки вагою до 10 кг та сплаченою вартістю до 5000 грн. Забрати їх вийде просто на касі. Поки що послуга працює у 12 магазинах мережі MOYO у Києві.

Поява можливості забрати посилки у MOYO пов’язана із тенденціями в українському суспільстві. Через постійні відключення електрики вільного часу у багатьох людей поменшало. Тому "Нова пошта" та MOYO вирішили трохи полегшити отримання посилок.

Ми уважно стежимо за змінами клієнтських звичок і актуальних потреб. Сьогодні можливість планувати свій час і зробити кілька справ одночасно стає особливим пріоритетом. Люди хочуть встигати більше між тривогами та блекаутами, а запит на доставку посилок постійно зростає", — прокоментував нову послугу директор MOYO Валентин Іванкін.

Для отримання посилки достатньо буде вказано номер відділення MOYO при оформленні. Далі залишиться лише сказати на касі номер вашого замовлення.

Нагадаємо, днями український поштовий оператор "Нова пошта" запустив зручну функцію у своєму додатку. Відтепер можна оплачувати посилки, навіть якщо вони оформлені не на вас.

Читайте також

1