Посварились через маску: У Харкові експоліцейський вистрілив у ногу студента

Чоловік зробив зауваження хлопцям в метро
Посварились через маску: У Харкові експоліцейський вистрілив у ногу студента
Метро Фото: https://t.me/KyivCityOfficial/1822
19 Листопада 2021, 03:08
читать на русском

У Харкові колишній працівник поліції зробив зауваження студентам, які неправильно одягнути маску. Ті почали лаятись і штовхати його, після чого експоліцейський вистрілив одному хлопцю в ногу.

У вагоні поїзду метро між колишнім співробітником податкової поліції ГУ ДПС в Харківській області та групою студентів стався словесний конфлікт з приводу носіння масок, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що чоловік почав робити вказаним особам зауваження щодо неправильного носіння ними масок. Своєю чергою, студенти почали нецензурно лаятись в адресу чоловіка.

Після виходу з вагона, на платформі станції метро "Держпром", конфлікт загострився та студенти почали штовхати чоловіка. Потім колишній поліціянт дістав пістолет та здійснив декілька пострілів вгору та у ногу одного зі студентів, - розповіли в пресслужбі.

Наразі здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно експоліцейського за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї (ч. 4 ст. 296 КК України)

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, що працівники ДБР за сприяння внутрішньої безпеки Нацполіції затримали патрульного поліцейського, який під час суперечки застрелив товариша по службі.

Читайте також