Потрійна автоаварія у Києві потрапила на відео

Водій іномарки протаранив дві автівки, проїхавши на заборонений сигнал світлофора
Потрійна автоаварія у Києві потрапила на відео
Аварія, ДТП Фото: Tima Miroshnichenko з Pexels
3 Лютого 2021, 16:34
читать на русском

На вулиці Антоновича у Києві сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода через водія, який вирішив "проскочити" на заборонений сигнал світлофора.

Як повідомляє патрульна поліція Києва на своїй сторінці у Фейсбуці, водій автомобіля Hyundai Tucson вирішив проїхати перехрестя на червоний сигнал світлофора, що призвело до зіткнення з автомобілями Mitsubishi Grandis та Hyundai Ioniq.

Учасники пригоди не зазнали ушкоджень. Патрульні склали на керманича Hyundai Tucson протокол за статею 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, - зазначили поліціянти.

Порушнику правил дорожнього руху загрожує штраф в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Читайте також

Нагадаємо, що наприкінці січня у Києві сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю десяти автомобілів. Так, на Великій Окружній дорозі сталася аварія. На ділянці траси, що продувається, через ожеледицю зіткнулися близько 10 автомобілів.

А у ДТП в Переяславі у Київській області через слизьку дорогу зіткнулись двоє автівок, в результаті чого одна людина загинула, а четверо отримали поранення.

Зазначається, що водій автомобіля Hyundai не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де в лобову зіткнувся з легковим автомобілем.

1