На трасі у Київській області ДТП: помер водій, четверо постраждалих

4 пасажирів доправили до лікарні з травмами різного ступеня важкості
На трасі у Київській області ДТП: помер водій, четверо постраждалих
ДТП (фото: facebook.com/vinn.police)
29 Січня 2021, 13:44
читать на русском

У ДТП в Переяславі у Київській області через слизьку дорогу зіткнулись двоє машин, в результаті чого одна людина загинула, а 4 отримали поранення.

Відео з місця трагедії оприлюднив dtp.kiev.ua на своїй сторінці.

Зазначається, що водій автомобіля Hyundai не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де в лобову зіткнувся з легковим автомобілем. Він загинув, ще 4 пасажирів з обох машин були доправлені до найближчої лікарні з травмами різного ступеня важкості.

Читайте також

На місці працюють співробітники поліції, медики, слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що 28 січня у Києві сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю десяти автомобілів. Так, на Великій Окружній дорозі сталася аварія. На ділянці траси, що продувається, через ожеледицю зіткнулися близько 10 автомобілів.

Через сильні снігопади в Одеській та Миколаївській областях на дорогах державного та місцевого значення обмежений рух транспорту, а до 8 населених пунктів й зовсім відсутній проїзд. Наслідки стихії на вулицях усували 1 тис. 708 осіб, працювали 113 одиниць техніки.

Сьогодні, 28 січня, в Одесі через негоду впало майже 500 дерев, які обірвали дроти. Це призвело до виникнення масштабних заторів і складності з рухом електротранспорту.