Повнолітні сини мера Львова Садового живуть за кордоном

У своїх інтерв`ю львівський градоначальник активно підтримував ізраїльську систему, коли в армії мають служити всі
Головне
Повнолітні сини мера Львова Садового живуть за кордоном
Андрій Садовий / Facebook
12 Жовтня 2023, 17:36
читать на русском

Сини мера Львова Андрія Садового призовного віку перебувають за кордоном. Про це свідчать їхні записи у соцмережах.

Про це пише телеграм-канал Країна.

"Я думаю, що всі пройдуть через війну. Я більше сповідую систему, яка є в Ізраїлі, коли і чоловіки та жінки мають служити у ЗСУ", - казав минулого року львівський мер, відповідаючи на запитання про те, чи отримували його діти повістки.

Тоді він заявив, що старший син був у військкоматі, навчається і ще не пройшов військову кафедру. Але тільки-но він її закінчить і він отримає спеціалізацію — піде до армії.

Водночас 21-річний Іван-Павло Садовий цього року закінчив бізнес-школу Ноттінгема у Британії, судячи з даних із сайту вишу. І вже працює у тому ж місті маркетологом, як зазначено у його профілі на LinkedIn. Там він подає заявку на стажування в Каліфорнії, США. А влітку був у таборі "Пласту" у Швеції.

Його молодший брат, 19-річний Тадей-Лука теж постить у Instagram свої фото та відео закордоном. То в Нідерландах спостерігає за качками у каналах Амстердама, то п'є "Белліні" у Данії.

Нагадаємо, повнолітні сини нардепа від фракції "Батьківщина" Валерія Дубіля перебувають за кордоном. Іван та Ілля Дубіль поїхали до ЄС за кілька днів до вторгнення Росії, обидва публікували фотографії з Парижа 17 лютого 2022-го.

Читайте також

1