Пожежа в "Епіцентрі" у Первомайську: палію загрожує довічне

Дії чоловіка кваліфікували як умисне знищення або пошкодження майна та замах на умисне вбивство
Пожежа в "Епіцентрі" у Первомайську: палію загрожує довічне
Пожежа в Епіцентрі (фото: Сергей Шайхет / Facebook)
2 Лютого 2021, 19:20
читать на русском

Чоловіку, який підпалив будівельний супермаркет "Епіцентр" у Первомайську, загрожує довічне позбавлення волі. Його затримали слідчі у порядку статті 208 КПК України.

Про це розповів начальник головного управління Нацполіції в Миколаївської області Сергій Шайхет у Facebook.

За словами поліціянта, 37-річний чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Дії чоловіка кваліфікували як умисне знищення або пошкодження майна та замах на умисне вбивство.

За скоєне йому загрожує до довічного позбавлення волі. На місці пожежі наразі поліціянти продовжують забезпечувати публічну безпеку та порядок, - заявив Шайхет.


Нагадаємо, сьогодні у місті Первомайську Миколаївської області підпалили торговельний центр "Епіцентр К". За попередньою інформацією, внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Правоохоронці повідомили, що палій "Епіцентру" в Первомайську ледь не вбив двох охоронців.

Встановлено, що 37-річний чоловік прийшов до торговельного центру з ножем та сокирою. У відділі лакофарбових товарів почав розливати займисті рідини. Один з охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік вдарив його сокирою, та підпаливши приміщення, кинувся тікати.

Інші охоронці разом зі співробітниками поліції охорони наздогнали та затримали зловмисника у дворах, де ще один із працівників отримав удар сокирою.

Палій, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, доставлений до Первомайського управління поліції.