Пожежа в інфекційній лікарні Запоріжжя: четверо людей загинули та двоє постраждали

Пожежа в лікарні почалася з реанімаційного відділення
Важливо
Пожежа в інфекційній лікарні Запоріжжя: четверо людей загинули та двоє постраждали
Пожежа в інфекційній лікарні Запоріжжя Фото: ДСНС
4 Лютого 2021, 07:43
читать на русском

Чотири людини загинули та двоє постраждали у Запоріжжі через пожежу в інфекційній лікарні.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України, Обласна інфекційна клінічна лікарня на бульварі Гвардійському у Запоріжжі загорілася пізно вночі третього лютого.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що на першому поверсі нового корпусу сталася пожежа. За попередньою інформацією загоряння виникло в одній із палат реанімаційного відділення, - йдеться у повідомленні.

Працівники Служби порятунку почали рятувати пацієнтів та одночасно боротися з вогнем. Від ДСНС до гасіння пожежі залучалося 16 одиниць техніки та 60 рятувальників.

Читайте також

Під час пошуково-рятувальних робіт вогнеборці виявили тіла чотирьох людей, серед яких був медичний працівник.

Бійці ДСНС врятували з осередку небезпеки 8 осіб, яких транспортували в інші лікарні. О 00:09 рятувальники локалізували пожежу, а о 00:19 – ліквідували, - розповіли у ДСНС.

Зазначається, що роботи по ліквідації наслідків пожежі очолив губернатор області Олександр Старух. На місці працювали оперативні групи на чолі з керівниками обласних Прокуратури, СБУ, ГУ НП та ГУ ДСНС.

Причина пожежі встановлюється. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування.

Нагадаємо, на початку цього року в одній з індійських лікарень у місті Бхандарі сталася сильна пожежа, в результаті якої загинуло десять немовлят.