Прем'єр Угорщини Орбан ледь не потонув під час відпочинку у Хорватії (фото)

На допомогу політику прийшов колишній журналіст Борис Вркіч
Прем'єр Угорщини Орбан ледь не потонув під час відпочинку у Хорватії (фото)
Віктор Орбан https://www.facebook.com/orbanviktor
9 Серпня 2022, 16:54
читать на русском

Під час відпочинку у Хорватії ледь не потонув прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Човен з політиком перекинувся, а врятував Орбана журналіст.

Про це пише Slobodna Dalmacija.

Вихідними Орбан разом з дружиною та охоронцем на надувному човні плавали у бухті біля острова Вис. Проте човен тріснув і почав тонути.

На допомогу політику прийшов колишній журналіст Борис Вркіч.

Його надувний човен зламався, тому я переправив його, його дружину та охоронця на берег. Вони були в хорошому настрої, - сказав Вркіч.

Віктор Орбан / Фото: slobodnadalmacija.hr

Зазначимо, що у липні 2022 року Віктор Орбан таємно відпочивав у Хорватії, яку ще недавно звинувачував у відсутності портів у його країні.

Про відвідини Орбана Хорватії стало відомо після того, як власники одного із ресторанів міста Мілна опублікували фото з угорським прем'єром. Сам політик закликав своїх земляків більше відпочивати вдома, хоч сам цього, звісно, і не робив.

Більше Балатону (місцеве озеро у Хорватії, - ред), менше Адріатики, - заявляв він у липні 2020 року, у розпал пандемії коронавірусу.

Нагадаємо, що "друг" Росії Угорщина несподівано дозволила іншим країнам постачати військову допомогу для України через свою територію. Проте угорська влада не передаватиме Україні озброєння для самозахисту.

1