Прем'єр Великої Британії таємно одружився: обраниця молодша на 23 роки

У пари минулого року народився спільний син
Прем'єр Великої Британії таємно одружився: обраниця молодша на 23 роки
Борис Джонсон та Керрі Саймондс (фото: The Sun)
30 Травня 2021, 22:03
читать на русском

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон таємно одружився з 33-річною Керрі Саймондс. Його обраниця молодша на 23 роки. Церемонію провели у Вестмінстерському соборі 29 травня.

Як повідомляє видання The Sun, на церемонії було лише близько 30 гостей та священнослужителі.

Зазначається, що гостей запросили в останню хвилину. За годину до церемонії туристам повідомили про закриття церкви, але про весілля спочатку ніхто не знав.

Наречена прибула на лімузині до головних західних воріт, за 300 м від станції Вікторія, близько 13:30. Для церемонії вона обрала довгу білу сукню, але фату не одягала. У соборі вони обміняли обітницями.

Борис Джонсон та Керрі Саймондс (фото: The Sun)

Зазначимо, що Джонсон і Саймондс побралися ще у 2019 році та мають спільного сина. Втім, два роки тому через пандемію COVID-19 весілля довелося відкласти.

Особисте життя Бориса Джонсона:

  • Перша дружина - Марина Вілер. Вони одружилися у 1993 році та прожили у шлюбі 25 років. У них четверо спільних дітей: дочки - Лара і Касія, сини - Міло і Теодор. З Вілер розлучився у 2018 році.
  • Від мистецтвознавиці Хелен Макінтайр має позашлюбну доньку, яка народилася у 2009 році. Джонсон жив зі своєю сім'єю в Іслінгтоні на півночі Лондона.
  • Джонсон перебуває у стосунках з Керрі Саймондс. Жінка працювала в Консервативній партії, а зараз займається тільки громадською діяльністю.
  • 29 лютого 2020 року Джонсон та Саймондс повідомили, що чекають дитину. 29 квітня 2020 року народився їхній син Вілфред Лоурі Ніколас. Його назвали на честь двох лікарів, які врятували життя Джонсону, коли той перебував з коронавірусом у відділенні інтенсивної терапії.
Борис Джонсон та Керрі Саймондс

Борис Джонсон та Керрі Саймондс (фото: The Sun)

Нагадаємо, що королева Великої Британії Єлизавета II та її родина позичатиме для авіаподорожей літак прем'єр-міністра Бориса Джонсона, оскільки держава не фінансуватиме приватні літаки Віндзорів.

Читайте також

1