Президент Туркменістану призначив свого сина на нову посаду в уряді

Сердар Бердимухамедов призначений віцепрем'єром, головою Вищої контрольної палати Туркменістану
Президент Туркменістану призначив свого сина на нову посаду в уряді
Сердар Бердимухамедов Фото: скрін зі сторінки turkmenportal.com
13 Лютого 2021, 07:02
читать на русском

Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов призначив свого сина Сердара заступником голови Кабінету міністрів, головою Вищої контрольної палати Туркменістану.

Як повідомляє Turkmenportal, згідно з підписаним указом, син президента також увійшов до складу Державної ради безпеки Туркменістану.

Зазначається, що нова посада віцепрем'єра була введена згідно з постановою глави держави, підписаному на спільному засіданні Кабінету міністрів і Державної ради безпеки Туркменістану.

Читайте також

Призначаючи Сердара Бердимухамедова на новий пост, президент Туркменістану сказав, що в обов'язки нового віцепрем'єра входить робота по впровадженню цифрової системи та інноваційних технологій в усі галузі виробництва, в систему держуправління і суспільного устрою, а також він буде здійснювати контролю над цією діяльністю.

Видання зазначає, що з 7 лютого 2020 року Сердар Бердимухамедов обіймав посаду міністра промисловості та будівельного виробництва Туркменістану.

Нагадаємо, у листопаді у столиці Туркменістану Ашхабаді було встановлено позолочений пам'ятник собаці породи алабай. Відкриття провів сам президент Гурбангули Бердимухамедов.

1