Прикордонники виявили контрабанду алкоголю на 13,5 млн - відео

Також вилучили близько понад 330 ящиків сигарет
Прикордонники виявили контрабанду алкоголю на 13,5 млн - відео
Контрабандний алкоголь Фото: ДПСУ
9 Листопада 2020, 09:19
читать на русском

Прикордонники Краматорського загону вилучили контрафактну продукцію на понад 13,5 млн грн. Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

Назагал правоохоронці вилучили близько понад 330 ящиків сигарет, близько 60 тисяч пляшок та понад 570 тетрапаків алкогольної продукції на загальну суму понад 13,5 мільйонів гривень.

контрабанда сигарет

Контрабанда сигарет Фото: ДПСУ

Реалізуючи оперативну інформацію, прикордонники Краматорського загону та співробітники спецпідрозлу "Фантом" ДФС зі складу Об'єднаних сил у взаємодії зі слідчим відділом ДФС Херсонської області та за процесуального керівництва прокуратури Херсонської області провели санкціоновані обшуки в місцях накопичення контрафактної алкогольної та тютюнової продукції в містах Дружківка, Покровськ та Торецьк Донецької області, - йдеться у повідомленні.

За результатами заходів виявлено контрафактні тютюнові вироби виробництва Молдови, Білорусі, України та так званої ДНР. Крім цього, виявлено контрафактну алкогольну продукцію різних виробників з марками акцизного податку з ознаками підробки.

Читайте також

Нагадаємо, днями на Закарпатті припинено контрабандну схему. В автомобілі українця прикордонники знайшли півтисячі ґаджетів продукції Apple.

7 листопада на митному посту "Лужанка" Закарпатської митниці Держмитслужби кінологічна команда попередила незаконне вивезення з України великої партії тютюнових виробів молдовським дипломатом.

1