Притула оголосив про вихід з партії "Голос"

Йти з політики шоумен не збирається
Головне
Притула оголосив про вихід з партії "Голос"
Сергій Притула Фото: Фейсбук шоумена
7 Червня 2021, 10:31
читать на русском

Телеведучий і шоумен Сергій Притула оголосив про вихід з партії "Голос".

Про своє рішення Притула написав у Фейсбуці. Шоумен попередив, що з політики не йде, а лише залишає партію.

Станом на сьогодні, 7 червня 2021 року, я оголошую про свій вихід з партії "Голос". Наголошую на тому, що я не йду з політики. Я йду з партії, яка, не в останню чергу завдяки діям нового керівництва, віддалилась від наших початкових засад настільки далеко, що можна констатувати точку неповернення, - написав він.

Притула каже, що до останнього вірив у можливість цивілізованого діалогу та реанімації партії, за яку на парламентських виборах віддали свої голоси понад 850 000 українців.

Але діалогу не вийшло і тепер мною керує лише одне бажання: відвести негатив від тих команд "Голосу" у регіонах, які 2 роки щиро та віддано працювали для людей, а зараз стали заручниками ситуації, коли партійні "верхи" не чують "низів", і ця глухота призводить до критики усіх без винятку членів команд "Голосу" по всій Україні. Обласні та міські осередки не повинні відповідати перед суспільством за вчинки партійного керівництва. І, на мою думку, єдино правильним рішенням є максимально дистанціюватись від цього керівництва, - написав він.

Шоумен пообіцяв згодом повідомити про свої наступні плани у політичній царині.

Нагадаємо, у лютому телеведучий і шоумен Сергій Притула вийшов із політради політичної сили "Голос" та перестав бути заступником голови партії.

Читайте також

1