Притула прокоментував свій "вихід" із керівництва партії "Голос"

Шоумен залишається у грі та продовжуватиме політичну кар'єру
Притула прокоментував свій "вихід" із керівництва партії "Голос"
Сергій Притула Фото: сторінка Притули у Фейсбуці
10 Лютого 2021, 16:55
читать на русском

Телеведучий і шоумен Сергій Притула прокоментував інформацію про свій вихід із керівництва партії "Голос".

На своїй сторінці у Фейсбуці Притула опублікував відеозвернення, у якому зазначив, що його політичні амбіції не змінились, тому  він "залишається у грі".

Не дочекаєтесь. Так, я розумію, що багато кому цього хотілося б. Багато кому я заважаю, плутаю карти. В принципі, можу не подобатися. Але якщо я щось кажу і прикріплюю до цього своє слово, то я його завжди дотримуюсь, — сказав шоумен.

Читайте також

За його словами, подібна інформація про вихід з "голосу" - це "вкид", аби вкласти у голови людям думку, що він "награвся у політику".

Мої плани залишаються стабільними, з амбіціями усе гаразд... Моя мотивація нікуди не зникла, а от коло прихильників та однодумців, навпаки, зросло, — сказав телеведучий та додав, що він "у грі".

Нагадаємо, 9 лютого Українські ЗМІ із посиланням на "Суспільне" повідомили, що телеведучий і шоумен Сергій Притула вийшов із політради політичної сили "Голос" та перестав бути заступником голови партії. Зокрема зазначалося, що причина виходу Притули з політради "Голосу" — оновлення її складу.

1