ПриватБанк встановив єдиний тариф для POS-терміналів

При цьому щомісячна фіксована комісія в розмірі 400 грн залишається без змін
ПриватБанк встановив єдиний тариф для POS-терміналів
Логотип ПриватБанку (фото: УНІАН)
17 Січня 2022, 12:02
читать на русском

ПриватБанк встановив єдиний базовий розмір комісії за послуги еквайрингу в торгових точках для бізнес-клієнтів. З 15 січня 2022 року тариф для прийому платежів за банківськими картками складе 1,8% плюс 400 гривень абонплати на місяць.

Про це повідомила пресслужба банку.

ПриватБанк встановив з 15 січня 2022 року для бізнес-клієнтів єдиний базовий розмір комісії за послуги еквайрингу у торгівельних точках (прийому платежів за банківськими картками) у розмірі 1,8%. Щомісячна фіксована комісія в розмірі 400 грн залишається без змін. Такий тариф діятиме як для нових, так і для існуючих клієнтів банку, - йдеться у повідомленні.

Тим, хто підключається до послуг еквайрингу після 15 січня, єдиний тариф 1,8% діятиме автоматично. Діючі партнери мережі #cahless ПриватБанку найближчим часом отримають електронний лист про зниження тарифів з інструкцією щодо підписання анкети з новими тарифами у розділі Електронний документооборот системи "Приват24 для Бізнесу".

Керівник дирекції по роботі з бізнес-клієнтами ПриватБанку Євген Заіграєв зазначив, що з кожним клієнтом та партнером розвитку мережі #cashless ПриватБанк будує відносини виходячи зі справедливого ціноутворення.

Ми робимо безготівкові розрахунки більш вигідними нашим клієнтам, щоб стимулювати зростання їх бізнесу та сприяти розвитку безготівкової економіки в Україні на прозорих, чесних та збалансованих економічних принципах, - заявив він.

Разом з впровадженням найкращих тарифів, програма розвитку платіжної інфраструктури ПриватБанку дає клієнтам можливість користуватися новітніми продуктами та сервісами. Останні з них - прийом платежів через власний смартфон за допомогою "Термінала" та технологія "NFC мітка", що роблять безготівкові платежі зручними та доступними для мікробізнесу.

Нагадаємо, що державні ПриватБанк та Ощадбанк повинні бути приватизованими до кінця січня 2022 року. Про це йдеться в Меморандумі про економічну та фінансову політику України з МВФ.

Читайте також